• Zaterdag eerste LM-Classic in Herzele


  04 mei 2022
  #recreatie

De wielerklassiekers zijn voorbij, nu is het aan jou!

Zaterdag 7 mei geven we het startschot voor de LM-Classics 2022. In Herzele verwachten de Wijngaardvrienden alleszins opnieuw duizenden fietsliefhebbers voor de new look Willems Veranda’s Classic.

10 prachtige organisaties staan er op het programma van de LM-Classics 2022. De Willems Veranda’s Classic bijt nu al jaren de spits af, en dat is terecht. De fiets- en mountainbiketochten gaan door de mooiste plekjes van de Vlaamse Ardennen, de Zwalm- en Denderstreek. Op zaterdag 7 mei kan je ook kennismaken met een nieuwe startplaats: Sportpark De Vrede op de infrastructuur van KVC De Toekomst Borsbeke en de geasfalteerde wielerpiste.

Er staan vijf afstanden voor de cyclo’s op het programma: 25, 55, 75, 90 en 105 km met nagelnieuwe ongekende hellingen met heerlijke vergezichten. De Muur van Geraardsbergen is de enige kasseihelling, maar kan ook overgeslagen worden. De finale van elke afstand is wel in ,,Parijs-Roubaix’’-stijl. De mountainbikers verkennen de mooiste paden, boswegeltjes en bezienswaardigheden in Herzele, zijn vele deelgemeenten en de Denderstreek en dat over 25, 36, 48 of 58 km. Er is ook een kidstocht van 25 km om 13.30 u. Alle andere tochten starten tussen 7 u en 13.30 u. Inschrijven ter plaatse.

Behalve een prachtig parcours kan je rekenen op alle kwaliteitstroeven van het LM-Classicscircuit: budgetvriendelijke deelnameprijs, gratis ruime en verzorgde bevoorrading, sanitair en douches, fietsenparking, gratis aandenken voor iedere deelnemer, enz. Radio Star zorgt aan de start- en aankomstplaats voor de muzikale animatie.

Spaar voor het nieuwe LM-wielertenue

Je kan eindelijk sparen voor het nieuwe LM-wielertenue. Wie deelneemt aan vijf van de tien LM-Classics en het stempelformulier tijdig instuurt, ontvangt gratis een prachtige wielertrui, wielerbroek of body van Belgische Bioracer makelij. Bioracer is ook partner van de Belgische Nationale wielerploegen en kleedt dit jaar ook het Ineos Worldtour Team. Kwaliteit gegarandeerd dus! Download het stempelformulier op www.lm-classics.com en ontdek daar ook het volledige programma van de LM-Classics 2022.

Alle laureaten (minstens vijf deelnames) komen ook in aanmerking voor extra-prijzen, geschonken door de partners van LM-Classics. Zo kan je opnieuw een Ridley-koersfiets winnen, een fietsvakantie met Kortweg Cycling en talrijke andere prijzen van Lazer, Modemakers, Crelan en Grinta!

Recent

 • #piste

  Vier handen op één buik bij coachduo Tim Carswell en Kenny De Ketele

  17 juni 2022
  "Het is fijn om in alle openheid vragen aan elkaar te kunnen stellen. Er is weinig ego in ons team”...
 • #weg

  Voor elk wat wils

  12 mei 2022
  Lotto Beker van België Elite 2 en U23 Wie bij de beloften de absolute top viseert vindt zijn gading bij...
 • #weg

  Voer voor sportieve duizendpoten

  05 mei 2022
  Lotto Beker van België voor junioren omvat vier wielerdisciplines Wie jong is pikt dingen snel op. Geen wonder dus dat...
Menu